.

.

Melek Maya Şarap 500 g/paket Alkol Maya Saccharomyces Ile Aktif Kuru Maya Fermantasyon Beyaz Şarap Bira Cerevisiae Şarap

Melek Maya Şarap 500 g/paket Alkol Maya Saccharomyces Ile Aktif Kuru Maya Fermantasyon Beyaz Şarap Bira Cerevisiae Şarap

₺ 12.48
kullanılabilirlik
Tuva'dasın müsait

-4.04/piece Melek Maya Şarap 500 g/paket Alkol Maya Saccharomyces Ile Aktif Kuru Maya Fermantasyon Beyaz Şarap Bira Cerevisiae Şarap Melek Mayası 1.Fermantasyon altında pişirme ve olmayan pişirme işlemi 2.Geniş uygulama kapsamı 3.Bio-bileşik teknolojisi, basitleştirilmiş bira operasyon, rahat kullanım Madde : maya, rhizopus, oryzae, gıda katkı maddeleri (alfa-amilaz, glucoamylase, phytase) Için kullanılan : yapma daqu atık distile 'taneleri likör, fuqu likör, xiaoqu pişmemiş ile şarap ve liqur-yapımı malzemeler. AçıklamasıMelek Mayası Melek mayası bir özel olarak seçilmiş zorlanma ve karmaşık besin için alkol içecek fermantasyon altında pişirme ve olmayan pişirme süreci.  Endeksi Öğe Endeksi Nem % ≤6. 5 Toplam maya hücre miktar ≥60 Toplam arsenik (hesaplanan gibi Gibi), mg/kg ≤2. 0 Kurşun (pb), mg/kg ≤2. 0 Salmonella Negatif ÖzellikleriMelek Mayası 1. Bio-bileşik teknolojisi, basitleştirilmiş bira operasyon, rahat kullanım. 2. geniş uygulama kapsamı, iyi komple çeşitli distile ruhu süreci bira 3. geliştirmek alkol verimlilik tahıl. 4. kesinlikle yürütmek süreci formülü, ürün kalitesi istikrarlı. UygulamaMelek Mayası I) Uygulama pişmiş malzemeler (hesaplanan olarak 100 kg tahıl) 1. katı fermantasyon : Tüm tahıl iliklerine-birincil buharda sonra-yeniden-buharda-dışarı alarak vapur-82 için soğutma °F-108 °F (24-28°C), Çözülür içine Melek mayası 0.3-0.6 kg 6 kg 90 °F-95 °F (32- 35°C) Sıcak su, emmek için 10 dakika ve sıcaklık azaltmak için 82 °F-86 °F (28-30°C), Ve sonra eşit tahıl mash üzerinde söndürmek, eşit mix ve içine koymak tankı, tank sıcaklığı 75 °F-86 °F (24-30°C), Fermantasyon sıcaklık kontrol edilir olmak 82 °F-97 °F (28-36°C), Ve fermantasyon döngüsü 4-7 gün 2. sıvı fermantasyon : Su içinde pişmiş tahıl emmek, doğrudan 0.3-0.5 kg ekleyin Melek mayası sonra sıcaklık ulaşır 86 °F-90 °F (30 -32°C), Mix için 10 dakika ve mühür ve ferment için 4-8 gün. II) Uygulama hammadde (hesaplanan olarak un 100 kg tahıl) Mix malzeme ile 250-300 kg, sıcak su doğrudan 0.5-0.8 kg ekleyin Melek sıcaklık sonra mayası doğal soğutmalı yaklaşık 90 °F (32°C) (Uygun önlemek için mix sedimantasyon sırasında bu dönemi), eşit mix, ve ferment için 8-15 gün. Mix iki kez her gün ilk üç gün, kontrol sıcaklık olmak 82 °F-97 °F (28-36°C), Optimum fermantasyon sıcaklık yaklaşık 90 °F (32°C), Kısa süre içinde, en yüksek fermantasyon sıcaklık olmayacaktır üzerinde 100 °F (38°C), Ve ısı yalıtım tedbir alınır 79 altında olduğunda °F (26°C). Of dikkatMelek Mayası 1.

Ürün parametreleri

Tipi:
Kovalar , Soğutucular ve Tutucular
belgeleme:
CE / AB,FDA,AET,CIQ
özellik:
Stoklanan,Çevre Dostu
malzeme:
Yeast
Bar Araçları Türü:
wine yeast

Sen de olabilir